Svratka

V sobotu 19. 6. jsme se v 6:45 sešli u hasičky, abychom se společně vydali na závody do Svratky. Kvůli omezenému počtu se těchto závodů zúčastnilo jen jedno družstvo mladších, jedno družstvo starších a jedno družstvo dorostu – v ryze dámském složení. 

Po příjezdu jsme se seřadili na nástupu, kde jsme si rozlosovali pořadí, ve kterém jsme následně startovali. Začínalo se útoky, kde každé družstvo dostalo dva pokusy. Začínali mladší – rozcvičit a rovnou na start. Následovali starší a v tomto pořadí se opakoval i druhý pokus. Po posunutí terčů začaly rozběhy dorostu. Se všemi pokusy, i přes drobné chybičky, jsme spokojení. 

A přesouváme se k druhé disciplíně těchto závodů – štafetě. Ve stejném pořadí, ale tentokrát už jen s jedním pokusem, jsme začali. Štafeta začínala žebříkem, po předávce následoval přenos hadice, pak podlézání laťky, následně volný úsek, překážka a závěrem hadice. Z této disciplíny jsme se všechna tři družstva dostala bez ztráty kytičky. 

Nedočkavě čekáme na výsledky. Už jen závěrečný nástup s vyhlášením. Výsledky jsou následující: mladší obsadili 1. místo ve své kategorii, starší 2. a dorostenky ve své kategorii též zvítězily.

-rs