Podzimní kolo hry Plamen MH a dorost

V sobotu nás mladé hasiče čekal budíček velmi brzy ráno. Odjížděli jsme totiž na podzimní kolo hry Plamen již v 6 hodin ráno. Na místo jsme dorazili mezi prvními, a tak jsme měli možnost jako první obhlédnout disciplíny. Jelikož nemáme překážky, jedinci co je skákali, si je vyzkoušeli, aby vůbec věděli "jak na to."

Po nástupu šly všechny hlídky na branný závod. Musíme říci, že se nám všem povedl, i přes pár malých chybiček. Pokračovali jsme štafetou dvojic, kterou jsme pracně trénovali. Vyneslo nám to ovoce a všichni jsme to zvládli bez chyb a v pěkných časech. Potěší už jen to, že nebyli žádné zbytečné chyby.
Nakonec nás čekala štafeta 4x60m. Bohužel tuto štafetu nemáme možnost trénovat, a tak umístění na této disciplíně bylo horší. Avšak nikdo na ní nebyl diskvaifikován a to se počítá.
Velmi nás potěšilo celkově druhé místo na branném závodě ve starší kategorii a u mladších naopak čtvrté místo na štafetě dvojic. A jak jsme celkově dopadli po celodenní dřině?
Mladší se umístili na 9. místě z 32 družstev. 
Starší se umístili na 9. místě z 32 družstev. Výsledky zde
sdhjamyrajče.net

Odpoledne pokračovalo dorosteneckou soutěží. Letos jsme se rozhodli dát dohromady družstvo holek, které bylo poskládané ze staršího družstva dopolední soutěže a jedné vypůjčené kolegyně Monči Špačkové z Újezda. Nechybělo ani družstvo smíšených a několik jednotlivkyň. Běžel se pouze branný závod, ale zde nejsme nikdy zahambeni a obsazujeme přední příčky. Letos jsme se dokonce ani na azimutech neztratili. A jak jsme dopadli?

Družstvo smíšených skončilo na 3. místě, družstvo holek dorostenek na 3. místě a celkově v jednotlivkyních Lucie Machová obsadila 1. místo a Jana Švomová 13. místo.

Všem našim svěřencům moc děkujeme, jelikož jejich letošní podzimní výsledky jsou krásné a již se těšíme jak to rozjedeme na jaře.

-rs