Okrsková soutěž 4.6.2011 Žďár nad Sázavou

Na tento den sme se všichni těšili. Náš sbor sestavil celkem 3 družstva,která se rozhodla bojovat ze všech sil.Zůčastnilo se družstvo žen, družstvo mužů pod 35 let a družstvo mužů nad 35 let.
Ve 12:30 byl sraz u zbrojnice,kde se naložilo všechno potřebné,hlavně to nejdůležitější jako je altánek, lavička a nějaké to pitivo. Proudnici,nebo něco podobného si jde půjčit,ale na zázemí nám nikdo neposkytne :-).
Počasí nám naštěstí přálo,ikdyž jednu chvilku si s námi dost na vážno zalaškovala bouřka. Nálada byla mezi všemi naprosto skvělá.A upřímně - přelechnout naši radost a bojovnost opravdu nešlo. Hlasité "SDH Jámy" znělo celým areálem:-) . A to je dobře.Musí se o nás přece vědět :-)
Po příjezdu na místo akce a po takových těch úvodních ceremoniích jako je vyplnění papírů, rozlosování atd se šlo na věc.
Družstvo žen si vedlo naprosto úžasně. Po splnění všech disciplín jsme měli uplně čistý štít. Nikde nebyl ani jeden trestný bodík.To se nám ještě nestalo a měly sme z toho obrovskou radost. Letos je naše krásné 4. místo.
Obdivuhodní byli starší muži,kteří do soutěže dali také uplně všechno a umístili se na 1. místě.
Družstvo mladších mužů bojovalo statečně a dobojovalo to na krásné 7. místo.
Myslím si,že všichni už se těší,až za rok to všem natřem. A nám se to povede a ta tři první místa budou naše!!!

-ls

 

sdhjamyrajče.net