Memoriál Jana Dřínka 2011

Dne 17. 9. 2011 se konal již VIII. Ročník Memoriálu Jana Dřínka v požárním útoku ve Žďáře nad Sázavou. Akci jako vždy pořádali a chystali dobrovolní hasiči ze Žďáru nad Sázavou 2 – zámek. Ceny měli pěkné, poháry ještě hezčí a občerstvení nejlepší.
My hasiči z Jam jsme opět nezklamali a zúčastnili se memoriálu se dvěma družstvy, a to s jedním družstvem žen a jedním družstvem mužů. Na útok jako první v pořadí šly ženy. Naše družstvo mělo číslo 10, a tak jsme měly možnost nejdříve se podívat na své soupeřky. Těsně předtím než jsme šly na řadu, jsme se ustrojily do mondůrů, nasadily dětské helmičky, utáhly opasky a vydaly se nachystat základnu.
Parádně nám klapl útok jak snad nikdy předtím a dosáhly jsme času 79,52s což nás velmi potěšilo. Pak jsme si my ženské sedly do trávy a pozorovaly týmy mužů, kteří odstartovali po odběhnutí posledního týmu žen.
Celkem jsme koukali, jak bohužel rozhodčí nerozhodovali správně. Trošku nás to mrzelo, přece jen by to mělo být fair-play.
Naši kluci šli na řadu jako poslední. Bohužel jim to moc neklaplo, ale jak se říká, není důležité zvítězit, ale zúčastnit se.
Celkově nakonec chlapi skončili na 18. místě a ženy na 5. místě ze 14 družstev. My ženy jsme se nakonec radovaly mnohem víc, protože přece jen jsme porazily ty naše chlapy.

-rš

sdhjamyrajče.net