Střelecká soutěž 2014

V sobotu 6. září 2014 se na hřišti v Jamách konalo střelecké odpoledne pro děti. Bylo především věnováno hasičským dětem, ale zúčastnit se mohli jak všechny příchozí děti tak i jejich rodiče. Dnešní střelecké klání se skládalo z několika disciplín: střelba ze vzduchovky toť královská disciplína, střelba z luku, střelba z praku, hod šipkami, hod na cíl granátem a nově bolas. Bohužel nás zhruba v půli klání a plnění disciplín zastihl prudký liják. Soutěž jsme ale po přeháňce dokončili a spokojenost nakonec zavládla na obou stranách. Musíme podotknout, že se soutěže celkem zúčastnilo 5 sborů: Žďár nad Sázavou 2 - Zámek, Újezd, Nové Město na Moravě, Nové Veselí a domácí Jámy. Nechybělo opět několik příchozích příznivců.

A jak dopadli naši nejmadší? Měli jsme celkem dvě družstva mladších, jedno starších, jednoho jednotlivce mladšího a tři jednotlivce starší. S některými discipínami se poprali celkem statečně a obsadili několik předních míst.

 Družstvo mladších ve složení Radek Janů, Vojtěch Juráček a Martin Mach obsadili 1.místo a druhé družstvo ve složení Ondřej Janů, Jan Švoma a Petr Starý 5. místo. V kategorii  starší naše družstvo ve složení Adéla Homolková, Veronika Trojánková a Simona Šikulová obsadilo 4.místo. 

V mladších jednotlivcích se Martin Starý umístil na 11. místě, v kategorii starší se Lucie Chudíková umístila na 7.místě, Lucie Machová na 4. místě a Jana Švomová na 3.místě.

-rs

 

sdhjamyrajče.net

Další foto i zde: https://jskarky.rajce.idnes.cz/2014.09.06_-_strelecka_soutez_jamy/