Zpráva o činnosti žen za rok 2016

Vážní bratři hasiči, sestry hasičky a vážení hosté,
Ráda bych vás seznámila s činností žen v minulém roce. Celý minulý rok až na jednu příjemnou vyjímku se nesl ve znamení dvojek.
4. června jsme získaly druhé místo na okrskové soutěži v Ostrově nad Oslavou a ihned týden poté druhé místo na okresní soutěži v Měříně po které následoval rychlý přejezd domů, převléknutí do vycházkových uniforem a účast na oslavách 130 výročí založení SDH Žďár nad Sázavou 2 Zámek , no a poslední druhé místo jsme vybojovaly na Nočním útoku v Herálci, kde jsme si to náležitě užily.
Již tradičně jsme se 10. září zúčastnily Memoriálu Jana Dřínka ve Žďáru, kde nastala ta příjemná vyjímka a my vystoupaly až na ten nejvyšší stupínek. Bylo to o to příjemnější, že jako cenu jsme si odnesly poukaz na prasátko na rožeň, které jsme si vyzvedli a 29. října s přáteli a těmi co nám pomáhají upekli. Bylo to příjemné zakončení sezony ve které se soutěžilo, před soutěžemi pilně cvičilo, ale našli jsme si čas i na zábavu a posezení.
Je samozřejmostí, že jsme se aktivně podílely i na všech pořádaných akcích.
V loňském roce byla také pořízena vycházková uniforma Jitce Bláhové.
Na závěr bych chtěla poděkovat všem, kteří nám pomáhají a  vozí nás na akce. Především našemu trenérovi Standovi, který je s námi na každém tréninku, soutěži a všude kde je ho třeba.
Děkuji

-ls