Tradiční hasičský ples

Letos se v polovině ledna uskutečnil Tradiční hasičský ples v Jamách. Sobotní dopoledne probíhalo ve velkých přípravách, kdy se připravovaly stoly s malou ozdobou a výzdoba kulturního domu v podobě již tradičních figurín v bílém oblečení a doplňky jako jsou hadice, džberovky či malá koňská stříkačka. 

Večer jsme již očekávali návštěvníky. Účast byla velmi vysoká a tombola prodána před úderem deváté hodiny večerní. K poslechu hrála skupina JKBand, která nezklame svým výběrem hudby jak mladší tak i starší generaci a všichni si přijdou na své. Po náročném tančení se lidé mohli napít v šenku u našich pohledných mladých hasičů či občerstvit řízkem přes celý talíř s vynikající křupavou strouhankou a bramborovým salátem. Zábava byla veliká a ze všech stran se ozýval smích. K vyvrcholení večera došlo o půlnoční hodince, kdy se vylosovala tombola. Poté se už již všichni opět bavili a tancovali.

Ples byl velmi vydařený a jsme rádi, že se přišlo mnoho lidí pobavit. Velice si toho vážíme a doufáme, že naši příznivci nás budou navštěvovat i na jiných akcích, kterých v letošním roce opět bude dost.

   -rs

 

sdhjamyrajče.net