Správa o činnosti žen 2015

Vážení bratři hasiči, sestry hasičky a vážení hosté,

ráda bych vás seznámila s činností našeho ženského týmu v minulém roce.

Je samozřejmostí že z plných sil pomáháme na všech společných akcích, ale přece jen u některých jsme samy.

Náš rok začal načerpáním sil a stmelením funkčnosti týmu na příjemném večeru s bowlingem a večeří. Brzo na jaře nám bylo sborem zakoupeno 10 kusů nových dámských pracovních stejnokrojů s doplňky, za které děkujeme a také  jsme je v létě z vlastní iniciativy doplnily praktickými tílky s nápisem a znakem.

Po příjemném začátku už je na řadě práce. Následovalo pár jarních tréninků a 13. Května jsme vyrazily do Hamrů nad Sázavou na okrskovou soutěž a po výhře i 20. května na okresní soutěž do Pikárce kde byly naše ženy 5. Zde se i vyzkoušelo trochu pozměněné složení družstva.                          

         2. srpna nás čekala premiéra na závodech koňských stříkaček zde v Jámách. S troškou toho našeho ženského divadélka jsme naše jediné konkurentky porazily a zvítězily.

22. srpna se nás chytla smůla na nočním útoku v Herálci, kdy ve tmě byl pád naší lankařky a mašina s námi také nechtěla komunikovat ,takže to jistilo první místo z druhé strany stupnice, ale nevadí o to víc jsme si užily  taneční zábavu.

         Již tradičně jezdíme na Memoriál Jana Dřínka do Žďáru nad Sázavou. Umístění krásné deváté a ještě krásnější výhra – 10 krásných pstruhů a vidina příjemného večera s nimi…. No a 26. září měla svůj nejdůležitější den naše strojnice a již na vždy se stala „Bláhová“. Tento krok jsme jí náležitě po hasičsku okořenily.

         A  už nás čekají jen dvě důležité akce. Naše spojka Hanka je letos už maturantkou ,takže jí většina družstva byla podpořit na jejím plese a o týden později 18. prosince nám náš trenér upekl již zmíněné vyhrané pstruhy, uvařily jsme si punč, donesly nějaké ty dobroty a za výbuchu domácího šampaňského od našeho velitele příjemně zakončily sezonu roku 2015.

         Na závěr chci poděkovat našemu trenérovi a chlapovi do nepohody Standovi, který s námi absolvuje úplně všechno a všem řidičům, kteří nás na všechny akce vozí.

         Všem přeji úspěšný nový rok. 
Děkuji za pozornost.
-ls

sdhjamyrajče.net