Otvírání dopravního hřiště - ukázky MH

Jen co skončila hra Plamen, už další den jsme se museli připravit na ukázky u nás v Jamách. Chtěli jsme předvést, co umíme a k tomu jsme dostali příležitost hned v neděli 29. května, jelikož se u nás otevíralo dětské dopravní hřiště. Ještě těsně předtím než celá sláva proběhla, jsme si to znovu zopakovali a proběhly některé drobné úpravy, aby se předvedli opravdu všichni, co chodí do hasičů.

sdhjamyrajče.net

První na řadu přišla děvčata, která chtěla předvést dorostenecký útok. Bohužel jak to tak bývá, nepovedl se jim. Nepodařilo se jim připojit béčko na rozdělovač, avšak naštěstí stály o to tak moc si napravit reputaci, že druhý pokus se zadařil. Mezitím mladší ukázali útok CTIF. Následovala štafeta dvojic, ve které se dívky rozhodly vyzvat lidi z publika. Nakonec se přeci jen 5 odvážlivců našlo. Musíme říci, že obě štafety byly velmi vyrovnané. Nakonec mladší ukázali útok, který se opět povedl.

sdhjamyrajče.net

Děti vesměs předvedly, co umí a patří jim pochvala. Neustále jsme byli spolu, a tak nechybělo si zahrát nově oblíbenou hru princezna a příšera. Po skončení ukázek si cizí příchozí děti, mohly vyzkoušet stříkat z proudnice a přelézt naše nové překážky. A aby toho nebylo málo, vymáchali v kádi i naši vedoucí Alču.

sdhjamyrajče.net

-rs