Okrskové kolo

V sobotu 13. 6. 2015 se v Hamrech nad Sázavou konala okrsková soutěž dospělých v klasice. Z našeho sboru se zúčastnilo jedno družstvo žen a jedno družstvo mužů do 35 let. Již celé dopoledne bylo vedro k padnutí, a tak po přijetí v odpoledních hodinách na soutěž bylo rozhodnuto, že se může soutěžit v tričkách. Po nástupu se rozeběhli soutěžní disciplíny. 

Pánové nejdřív splnili pořadovku, za kterou obdrželi jeden trestný bod, následovaly testy bez chyb. Třetí v pořadí byl útok, u kterého špatně překročilo číslo 5 hadici a dostali 10s. Ve štafetě však mákli až se jim za patami prášilo.

Dámy ve svém tradičním složení absolvovaly nejprve útok, ve kterém konečně dosáhly svého vytouženého času pod 70s bez trestných. Následoval kolotoč dalších disciplín. V pořadí byla teorie bez ztráty kytičky a opět vyšperkovaná pořadovka, kde jsme byly pochváleny, že pochodujeme lépe než muži. Na štafetě také mákly a doběhly s pěkným časem. 

Rivalita zde byla velká, zvlášť mezi ženami. Bohužel velké vyhecování se nevyplatilo děvčatům z Ostrova a na štafetě měly ošklivý pád. Doufáme, že vše dobře dopadne a brzy se uzdraví.

Celé odpoledne jsme se snažili být ve veselé náladě a ničím se nerozházet. Nakonec vše dopadlo dobře a muži se umístili na 9. místě a ženy na 1. místě. Ženy tedy příští týden postupují na okresní kolo, na které jim budeme držet palce.

-rs

sdhjamyrajče.net