Okrsková soutěž dospělých

Letošní rok se okrskové kolo dospělých konalo 4. června v Ostrově nad Oslavou. Soutěž začínala v odpoledních hodinách, a tak těsně před obědem vyjelo z Jam jedno družstvo mužů a jedno družstvo žen. Jelikož jsme si letos obě družstva vytáhli nízká čísla, jako první nás čekal útok. Ženy doplatily na jedničku a nevěděly, že gumové podložky, které původně měly spíše pomáhat, nás poškodily. Bohužel v botaskách guma velmi klouzala a naše „pětka“ nám na nich dvakrát upadla. Avšak i tak jsme měly nejlepší čas – bohužel jsme měly jisté ambice na lepší.

sdhjamyrajče.net

Chlapům se útok celkem vyvedl, bohužel v okamžiku kdy voda dorazila do rozdělovače, se béčko odpojilo. Naštěstí chlapi jsou natolik šikovní, že zvládli skvělou signalizaci, opravili chybku a mohli pokračovat v útoku. Poté chlapi pokračovali na štafetě, kde měli třetí nejrychlejší čas. Následovaly otázky a pořadová příprava, kde teda mají ještě co dohánět, ale přeci jen odešli bez trestných bodů.

sdhjamyrajče.net

Ženy pokračovaly na teorii a pořadové přípravě, kde si jedním nešťastným otočením na druhou stranu vykoledovaly jeden trestný bod. Na štafetu nastoupily ženy do boje bez „pětky,“ která měla nepěkně modré koleno od pádu na útoku. Avšak zpovzdálí je povzbuzovala a doběhly si pro celkem pěkný čas.

sdhjamyrajče.net

Celkové výsledky byly o trochu smutnější, jelikož opět zde byl vliv rozhodčích. Chlapi se umístili na 7. místě ze 14 družstev a ženy skončily na 2. místě ze 4 družstev. Neustále doufají, že na okrese se vítěz ukáže….

sdhjamyrajče.net

-rs