Okresní soutěž Pikárec - ženy

Sobotní den 20.6. 2015 byl nabitý již od brzkých hodin. Ráno se ženy scházely na okresní soutěž v klasice a část sboru odjížděla na slovenský Senec. Tento článěk však věnujeme ženám. :-)

Po příjezdu jsme hned omrkly areál a pomalu se připravovaly na nadcházející soutěž. Po nástupu nás čekal útok, kde jsme se vinou několika chyb nedostaly na náš vytoužený čas pod 70s. Následovaly otázky, které jsme s přehledem zvládly. Rozhodly jsme se nečekat a v deštivém počasí jsme pokračovaly pořadovkou. Zde jsme hned na začátku byly rozhozeny, jelikož údajně za nesprávné velení jsme dostaly trestný bod. Zbytek jsme odpochodovaly s naší kvalitou, až ostatní mohly závidět. Opět nás rozhodčí pochválil, že pochodujeme nejlépe z těch co tam jsou, ale k čemu nám to bylo, trestný bod tam byl. Honem jsme pak utíkaly na štafetu, kde jsme to vyběhly s druhým nejlepším časem. 

Na nástupu jsme si pak šly pro obhájené 5. místo z loňského roku. Bohužel drobné chybičky nechyběly a výsledek nemohl být lepší. To nám nevadilo, nakonec jsme odjížděly spokojené a budeme doufat, že příště zase naši vytouženou 70 pokoříme.

Reprezentovaly: Lucie Machová, Hana Machová, Jitka Kondrátová, Michaela Ambrožová, Monika Špačková, Pavlína Štouračová, Alena Machová, Renata Štouračová a Ivana Štouračová

-rs

 

sdhjamyrajče.net
sdhjamyrajče.net
sdhjamyrajče.net
sdhjamyrajče.net