Okresní kolo dospělí

Snad poprvé v historii se stalo, že do okresního kola klasiky jsme se zúčastnili obě dvě družstva - muži a ženy. Vyjeli jsme proto tedy 16. 6. 2018 směr Bobrová se poprat o nejlepší umístění v okrese. 

Ženy si nejprve odběhly útok s výborným časem 60 s, bohužel dostaly dost sporných 10 s, i tak si ale v útoku podržely průběžné druhé místo. Následně odběhly štafetu, kde ostatním družstvům žen nadělily 10 s. Beze sporu byly nejlepší. V testech to šlo bez ztráty kytičky a svoji reutaci na pořadovce si napravily z okrsku na okrese, kde rozhodčím mírně spadli ústa.

Muži se šli poprat se štafetou, kde si vedli velmi dobře. Sic nebyli nejrychlejší, ale zlatý střed se také počítá. Poté odpověděli na otázky, kde se jim vloudil šotek a udělali chybu. Což naplat snažili se vše dohnat na pořadovce, která byla bez chyby (však se učili od žen :-)) a na útoku, kde měli krásný čas 54 s. To je také zařadilo do zlatého středu.

Poté jsme už jen čekali na výsledky. Celkově to dopadlo na výbornou. Ženy si odvezly pohár za 1. místo z 8 družstev a muži se umístili na 6. míst z 12 družstev, což na premiéru není vůbec ostuda. Muži mělipěkně našlapanou výsledkovou listinu, od úspěchu - neúspěchu šlo o sekundy, ale ženy před ostatními měli náskok 10 s. 

-rs