Krajské kolo dorostu

V neděli 5. 6. 2016 se konalo krajské kolo dorostu, kde nás reprezentovala Lucie Machová. Již ve velmi brzkých hodinách Lucka s Renčou vyjely směrem Pelhřimov – cíl Pacov. Jako první v soutěži jednotlivců si Lucka odbyla 100m s překážkami, které se bohužel nezadařily, jak jsme doufaly. Při prvním pokusu nestála hadice, nepovedl se rozdělovač a při druhém upadla na zem koncovka. 

sdhjamyrajče.net

Dále pokračovala testy – teorií, kterou měla bez chyb. Poslední disciplínou byl dvojboj, kde skvěle zabojovala a i při své výšce se dobře poprala s plným hasičákem a oknem. 

sdhjamyrajče.net

Během soutěže jsme pozorovaly ostatní jednotlivkyně, povzbuzovaly známé a kamarády či sledovaly zápolení družstev ve štafetách a při požárním útoku.

sdhjamyrajče.net

Celkově se Lucie v kategorii střední dorostenky umístila na 6. – 8. místě, kde měla stejný počet bodů s dvěmi soupeřkami. V tomto případě se rozhoduje dle zaběhnutých stovek a to ji posunulo na 8. místo.

sdhjamyrajče.net

 Avšak počítá se to lepší a to tedy 6. – 8. místo, což na krajském kole rozhodně není ostuda, vzhledem k možnostem trénování.

-rs