Kozlíkův útok

Dne 28.6. se v Jamách konal 1. ročník Kozlíkova útoku. Této akce se zúčastnili spřátelené sbory a to jsou Žďár nad Sázavou 2 Zámek a Újezd. Disciplíny, které jsme zde našly, byly: pro družstvo – požární útok, na který byly dva pokusy a pro jednotlivce – motání hadice na čas. 

Zastoupení jsme měli v každé kategorii (mladší, starší a dorost) stejně tak, jako se snad v každém pokusu našla nějaká chybka, ale to bohužel ke sportu patří, ale i tak si myslím, že naše pokusy nebyly k zahození a bylo vidět, že jsme se něco přeci jen naučili, i když vždycky je co zlepšovat. 

A konečné výsledky byly hezké, mladší družstvo C získalo 4. místo, mladší B skončilo na 2. místě a mladší družstvo A vybojovalo 1. místo. Družstvo starších skončilo na 1. místě a družstvo dorostenců, které jsme poskládali jen z holek, skončilo na 3. místě a tím se s námi rozloučila Marťa, Simča s Janča, které odběhly své poslední závody za děti a nyní patří pouze do žen. 

A motání hadic? Je vidět, že ostatní na nás nemají, protože si troufám říct, že minimálně půlka pohárů „Mistr motač“ putovala do našeho sboru. Tyto výsledky jsme samozřejmě oslavili a vedoucí Alča skončila v kádi možná trošku nedobrovolně, ale myslím si, že jinak větší dětí se do kádě vrhala zcela dobrovolně a s úsměvem na tváři.

Po odběhnutí všech útoků, každý za odměnu získal párek, který si sám opekl, jako sladký dezert si mohl dát naši legendární palačinku a strávit zbytek, krásného dne s kamarády, vedoucími a rodinou.

-rs
sdhjamyrajce.net