Jarní kolo hry Plamen Dorost

Tento rok se soutěž konala 25.5.2013 odpoledne na hřišti v Bystřici nad Pernštejnem. Po podzimním kole jsme do soutěže přihlásili jedno smíšené družstvo a tři jednotlivce, kteří byli nejlepší z podzimního kola.

První disciplínou, které se družstvo zúčastnilo, byl požární útok. Zde se nám jen nepovedlo, že nám „zdechla“ mašina, tak zde bylo menší zdržení. Jinak bych řekla, že útok jsme měli přece jen povedený. Na této disciplíně jsme se umístili na pátém místě. Po útoku přišli na řadu jednotlivci a 100 m překážek. Zde jsme měli smůlu u štafetového kolíku. Jednou při přeskoku bariéry se zlomil, dále se vytrhl provázek, na kterém štafeta drží. Zažili jsme i hrůzostrašný pád, který nakonec dopadl dobře. Po těchto disciplínách šli všichni na teoretické otázky. Po krátkém odpočinku nastoupili jednotlivci na dvojboj, se kterým se také dobře poprali. Poslední disciplínou byla štafeta 4x100m překážek. První pokus byl jen takovým zkušebním rozběhem, druhý se povedl lépe. Zde se umístili na druhém místě.

Celý den proběhl v dobré náladě, i za docela dobrého počasí. Na výsledky jsme čekali s napětím, a nečekali jsme tak dobré umístění. Ale popořadě. Družstvo skončilo na „nečekaném“ krásném 2. místě, za což budou dorostenci i náležitě odměněni. Z jednotlivců byl nejúspěšnější Zdeněk Trojánek na 2. místě, Štěpán Mach na 3. místě a Michal Filip na 6. místě.

Všem zúčastněným gratulujeme za účast a reprezentaci sboru.

-iš

sdhjamyrajče.net