Jarní kolo hry Plamen Děti

V sobotu 30.5.2015 jsme se zúčastnili jarního kola hry Plamen, opět v Hamrech nad Sázavou. Od rána nám svítilo sluníčko a tak se nám hned běhalo radostněji. Složili jsme dvě družstva - mladší a starší. Čekali nás tři disciplíny, požární útok, požární útok CTIF a štafeta CTIF.

První disciplínou u mladších byl požární útok, kde jsme neuspěli, protože proudař běžel k jinému terči, než měl. Následoval požární útok CTIF, který je považován za nejnáročnější disciplínu. PÚ CTIF jsme zvládli s přehledem na jedničku, dá se říci bez chyb. Poslední byla štafeta CTIF, kterou jsme také zaběhli se skvělým časem. Po sečtení podzimního a jarního kola mladší obsadili 12 místo.
Starší měli jako první na pořadí štafetu, kterou odběhli, až se jim za patama prášilo. Druhý následoval požární útok, kde si trochu prostříkli na terčích a požární útok CTIF následoval jako poslední. Tato disciplína nás zradila, a trestné body jsme získali na uzlech. Pro nás konečně 7. místo.
Na závěr soutěže jsme to oslavili tím, že jsme hodili naši vedoucí do kádě. Stihli jsme to jen tak tak, protože po vyhlášení se strhl prudký déšť.
-is
 
sdhjamyrajče.net
sdhjamyrajče.net
sdhjamyrajče.net
sdhjamyrajče.net