Srandamač

Letoší rok jsme opět navštívili, dětmi velmi oblíbený Srandamač. Tentokrát se konal 25. - 26. června. Po příjezdu jsme zaprezentovali dvě družstva mladších. Jelikož jsme taková kuřátka, základnu nám pomohli chystat vedoucí. Jinak bychom byli schopni si udělat uzle na hadicích. První pokus se nám celkem zadařil i přes pár malých chyb. U druhého družstva to také nebylo nejhorší a celkem se povedl. Při druhých pokusech se však už dostavily větší chyby a měli jsme v obou případech horší časy. Největší napínavá chvíle při posledním druhém pokusu posledního soutěžního družstva. Jedině ti už nás mohli dostat z medailových pozic. Čas měli lepší, a tak jsme tedy začali počítat s bramborou....ukázalo se ovšem, že měli přešlap při nástřiku, tudíž pokus neplatný. Jéé to jste měli vidět trenéry. Ti oslavovali víc jak my. Podařilo se tedy znovu, i v tak velké konkurenci obsadit medailovou pozici.

Starší začínali útoky se soumrakem. První pokus s akrobatickými kousky rozdělovače a prostřiky dokončily s časem kolem 25s. Těšili jsme se, druhý pokus se nám povede lépe, ale bohužel se porouchala mašina a starší měli tedy pouze jeden pokus. Co se dá dělat, příště to bude lepší. 

Mezi útoky jsme se zabavili motáním hadic, které se také vyhlašovalo a bylo rozděleno dle věkových kategorií. Odtud jsme si také odnesli pár prvních míst. Dokonce i naše vedoucí Rééňa.

Po ohňostroji jsme se uložili ke spánku. Jak to tak bývá moc jsme toho nenaspali, neboť byla spousta zážitků. Ráno nám nezbývalo nic jiného než posnídat a vydat se k domovu.

Konečné výsledky tedy byly: družstvo mladších A: 3. místo, družstvo mladších B 8. místo a družstvo starších 5. místo.

No krása a nádhera....nyní máme zasloužené prázdniny a na podzim do toho vletíme znovu :-)

-rs