Spaní v hasičské klubovně - starší

Už dlouho slibované spaní za odměnu mají za sebou starší - mladí hasiči. Po pátečním tréninku jsme se sešli v hasičárně. Naši vedoucí naznali, že jsme již dost staří a měli bychom se umět postarat nejen sami o sebe, ale také o ně (na konci konstatovali, že by asi umřeli, kdyby se měli spoléhat na nás… :-D). Začalo to výkupem surovin na pizzu, kterou jsme měli upéct. Nakupovali jsme sýr, kečup, šunku za splnění nejen hasičských úkolů, ale i za pantomimu či dovednostní a vědomostní soutěže. Nakonec jsme měli i těsto s protlakem, kořením, kukuřici a houby. Ze surovin se nám povedly dvě velmi pěkné pizzy, které jsme rozdělili rovným dílem. V pauze pečení jsme sledovali atletiku (nejvíc jsme si oblíbili Poziho :-D).

sdhjamyrajče.net

Následoval večer AZ – kvízu. Po něm jsme si zahráli handicapované zařízení na židlích bez mluvení – pro některé velmi namáhavé, tedy to mlčení.

Zajímavou hrou byl Let balonem, jednalo se o naše úvahy, proč my a naše povolání by právě mělo zůstat v balónu a nevyskočit na jistou smrt. Hra byla hlavně o argumentaci, úvahách a našem myšlení. Postupně jsme se do hry velice zahloubali a byla velmi zajímavá.

sdhjamyrajče.net

Poté se už zahrálo jen pár her a šlo se do hajan. Překvapením bylo, že vedoucí pro nás měli nafukovací matrace, což bylo super. Když ulehli už i naši vedoucí, najednou z nečekaně nastal poplach a byli jsme vyhnáni ven. Jednalo se o noční bojovku, kde nás vedoucí převezli auty a nechali dojít až k vysílači. Háček byl v tom, že jsme měli donést rozsvícené svíčky, bohužel se nepodařilo. Děkujeme ale vedoucím, že nás vybavili kabáty, bylo v nich príííma. No po bojovce už jsme opravdu zalezli do hajan a vstřebávali zážitky.

-rs

sdhjamyrajče.net